donderdag 24 februari 2022

Nieuwsbrief MAART

 Franciscus-nieuws:

Corona

De mondmaskers voor onze leerlingen zijn niet meer verplicht. We blijven voldoende ventileren en de nodige handhygiëne toepassen. 

Na de krokusvakantie mogen de ouders van onze kleuters uit K1 en K2 de kinderen weer afhalen in de klas. Het brengen van de kleuters behouden we zoals het nu is, omdat we merken dat de kleuters  zelfstandiger zijn als ze dit alleen doen.  Jullie mogen zonder mondmasker terug tot aan de witte deur in de voortuin komen.

 


Welkom terug

We verwelkomen juf Gitte V. terug op onze school. Ze start als zorgleerkracht in het zesde leerjaar.

Juf Kathleen G. zal na de krokusvakantie terug meer dagen voor de klas staan in L2. Juf Ran zal een zorgfunctie opnemen binnen de school.

 

 

Project KRIEBELDIERTJES

Gedurende 4 weken zal ons speellabo een groot Kriebeldiertjes-LABO worden. Tijdens dit project willen we de kinderen van het eerste tot en met het derde leerjaar de kans geven om zelfstandig alles te ontdekken over de wereld van de insecten. Volg deze ervaringen zeker op onze blog. www.franciscusschool.be

 

Klusdag

Op zaterdag 26 april 2022 organiseren we onze tweede klusdag.

Zijn er ouders die graag komen helpen op deze zaterdag of zijn er ouders die eens naar het containerpark willen rijden voor de school dan mag je dit laten weten.

Mail naar: directeur@franciscusschool.be