dinsdag 1 februari 2022

Nieuwsbrief FEBRUARI

 

Franciscus-nieuws:

Corona

Wat een tijden…afgelopen week hadden we nog nooit zoveel afwezige kinderen en leerkrachten. Maar samen en door veel extra inspanningen kunnen wij onze onderwijskwaliteit blijven garanderen. De huidige coronamaatregelen nog eens op een rijtje:

  • Kinderen die positief getest zijn op corona, blijven nog steeds 7 dagen thuis – altijd de school verwittigen als je kind afwezig is.
  • Kinderen die gezond thuiszitten, omdat er iemand in hun gezin positief getest is, mogen naar school komen.
  • CLB’s staan niet meer langer in voor contactopsporing.

Men verwacht de komende twee weken nog een stijging van de coronacijfers en laat ons hopen dat we daarna naar een zo normaal mogelijke schoolomgeving kunnen gaan.


Meld broer(s) en zus(sen) aan tijdens voorrangsperiode

Wil je je kind inschrijven voor het schooljaar 2022-2023?

Zijn er broer(s) en zus(sen) in onze school?

Dan krijg je voorrang bij de inschrijving.

Wat moet je doen?

  1.  Meld je kind aan op http://meldjeaan.antwerpen.be                                                     Doe dit tussen 25/01/2022 (vanaf 9.30u) en 10/02/2022 (tot 17uur).
  2. Je krijgt het resultaat rond 21 februari 2022 in een mail. Je leest of je je kind in onze school kan inschrijven.
  3. Vraag hulp indien nodig.
Kinderen van de derde kleuterklas hebben automatisch een plaats in ons eerste leerjaar. Blijft uw kind in onze school? Dan hoeft u niets te doen. De inschrijving gebeurt automatisch.

 

WEBSITE

Neem een kijkje op onze vernieuwde schoolwebsite:  https://franciscusschool.be/

Op de website kan je steeds de meest recente versie van het schoolreglement vinden en een rechtstreekse link naar onze blog. Op onze blog en facebookpagina kunnen jullie het leven van in onze school volgen.

https://www.facebook.com/Franciscusschoolborgerhout

 

 

Carnaval

Op 23 februari vieren wij met heel de school Carnaval. De kleuters genieten van een muzisch moment in de zaal. Er zal die dag een beker uitgereikt worden voor de best verklede klas!