donderdag 2 juni 2022

Nieuwsbrief JUNI

 

Franciscus-nieuws:

De laatste maand

In deze laatste maand staat er nog heel wat te gebeuren. Uitstappen, rapporten, klassenraden, oudercontacten, proclamatie L6, sleep-over voor K3, …We ronden het schooljaar samen af in schoonheid.


Ons schoolfeest was een groot succes!

Wij willen iedereen bedanken voor zijn aanwezigheid. Maar ook een welgemeende ‘DANK U’ aan alle helpende ouders! Voor al het mooie en vooral lekkere gebak! We hebben genoten van alle vrolijke gezichten. Wij zijn blij dat feesten op school terug mag!

Opbrengst schoolfeest:

De opbrengst van het schoolfeest zetten we in voor materialen rond techniek voor heel de basisschool.


Ouderbetrokkenheid

Omdat we het heel belangrijk vinden om ‘samen school’ te maken hebben we een bevraging opgesteld. Binnenkort kunnen jullie een google form vinden in jullie mailbox. Dit is een hele eenvoudige manier om jullie te bevragen over de werking van de school. Wij hopen dat jullie hier even tijd voor willen maken zodat wij aan de slag kunnen met de informatie. Wij kunnen groeien van jullie feedback.

 

 

Proclamatie – eindfeest L6 en K3

We willen een mooi feest geven aan onze kleuters van K3 die de grote sprong maken naar het eerste leerjaar. Dit is een grote stap in de ontwikkeling van ieder kind. Deze stap willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Onze kleuters kunnen genieten van een sleep-over en een feest!

Ook onze leerlingen van het zesde leerjaar die vertrekken naar het secundair onderwijs willen wij uitzwaaien met de nodige toeters en bellen.  Deze kinderen sluiten ten slotte een mooi hoofdstuk in de lagere school af. Meer info over de praktische gang van zaken lezen jullie op de uitnodiging die over een weekje volgt. Onze leerlingen die vanuit het vijfde leerjaar vertrekken naar een B jaar geven we ook een fijn afscheid.

 


Verloop einde schooljaar

 

  • De laatste schoolrekening kunnen jullie verwachten op woensdag 22 juni. Overige kosten gemaakt tussen 20 en 30 juni zullen op het extra factuur staan van juli 2022.
  • Alle leerlingen zullen de laatste schooldag vernemen naar welke klas ze groeien. Op onze blog zullen jullie de klaslijsten kunnen raadplegen. We kiezen er bewust voor om dit eind juni mee te delen.
  • Laatste schooldag donderdag 30 juni 2022 eindigt om 12.05u. In de namiddag is er geen opvang.